Meno Group | presentatie

Wat is Menouquin?

Al in 1947 was erMenouquin, de eerstecoöperatieve aankooporganisatie voor zelfstandige doe-het-zelfwinkels. Deze coöperatie groeide uit tot Meno Group, een van grootste spelers op de Belgische doe-het-zelfmarkt. Meno Group bestaat vandaag uit drie winkelketens: HandyHome, Meno Pro en Home & Co, samen goed voor 160 verkooppunten in België.

Dankzij onze ervaring en akkoorden met meer dan 1000 leveranciers bieden wij u een uitzonderlijk assortiment ijzerwaren, bouwbeslag, meubelbeslag, gereedschappen en producten voorsanitair, elektriciteit, tuin en huishouden. In dat enorme gamma vindt u heel wat A-merken, maar ook private labels of huismerken. Omdat we vinden dat kwaliteit en service primeert, maar ook de prijs van groot belang is.

Meno-leden worden geselecteerd op basis van hun professionalisme, open communicatie en engagement om onze garanties elke dag in te vullen voor hun klanten. Van kwaliteit, advies, dienst-na-verkoop en assortiment tot en met de prijzen. Elk vanuit hun eigen expertise en ervaring staan ze zo garant voor een ongeëvenaarde klantervaring.

 

Meno-garantie

De tien aspecten van de Meno-garantie

Meno Group is de grootste coöperatieve vennootschap in België en Luxemburg op vlak van ijzerwaren en doe-het-zelfproducten. Onze leden worden zorgvuldig geselecteerd en onderschrijven volgende Meno-garanties:

1. Gratis advies. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis in de doe-het-zelfsector bent u zeker van het beste advies én koopt u tegen de beste voorwaarden.

2. Vlotte dienst na verkoop. Naast twee jaar garantie op aankoop van gereedschappen kunt u bij ons terecht voor een razendsnelle herstelling van uw product.

3. Kwalitatieve service Als echte doe-het-zelfspecialisten gaan we elke dag voor de beste service in functie van uw behoeften. Wij zoeken een pasklaar antwoord op al uw vragen!

4. Ruim aanbod. Ons ruime assortimentgarandeert u een snelle levering uit voorraad. Bij uitputting worden de gewenste producten binnen de kortst mogelijke tijd geleverd.

5. Correcte prijs. U geniet bij Handy Home altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding voor uw aangekochte product. Onze prijzen zijn meestal lager dan die van vergelijkbare producten in de markt.

6. Tevredenheidsgarantie. Wij streven naar 100% klantentevredenheid. Bij elk probleem garanderen onze specialisten een snelle en professionele oplossing.

7. Beste kwaliteit. Als lid van de grootste aankoopcentrale in België staat Handy Home dagelijks in contact met onze topleveranciers. Zo garanderen wij u steeds de best mogelijke kwaliteit tegen competitieve prijzen.

8. Goede communicatie. Houders van de HandyHome-betaalkaart ontvangen altijd als eerste onze productaanbiedingen en genieten van tal van extra voordelen. U kunt ook 24 uur op 24 vergelijken of bestellen via onze website www.handyhome.be

9. Eigen merken-garantie. Naast een ruim assortiment A-merken bieden wij ook eigen merken aan tegen de beste prijzen en met 100% kwaliteitsgarantie.

10. Meno Group. Wij zijn de grootste Belgische coöperatie binnen ons vakgebied. Hierdoor zijn we steeds op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen in de sector.